Milka - de onmiskenbaar tedere smaak

De naam Milka bestaat uit de belangrijkste ingrediënten in onze chocolade: melk en cacao. Milka Alpenmelkchocolade is onmiskenbaar Milka vanwege de heerlijk zachtsmeltende chocolade. Om Milka - stukje voor stukje op de tong te laten smelten en altijd even lekker te laten smaken, gebruiken we alleen hoogwaardige ingrediënten.

100 procent Alpenmelk

Milka is een traditioneel product. Daarom gebruiken we al meer dan 100 jaar alleen melk uit het Alpengebied voor onze chocolade. Met elke liter melk die we van onze leveranciers ontvangen, zorgen we ervoor dat deze 100% afkomstig is uit de dalen en hoge dalen van de Alpen en de uitlopers van de Alpen.

Voordat Alpenmelk in onze chocolade komt, wordt deze verwerkt tot melkpoeder en boterolie. Dit is ook gebaseerd op tientallen jaren ervaring: de Zwitserse 'chocoladepionier' Philippe Suchard gebruikte al melkpoeder om chocolade te maken.

Geselecteerde ingrediënten in elk tablet

De basisingrediënten voor elke Milka tablet zijn cacao, melk en suiker. Er zijn ook andere ingrediënten voor de smaak, zoals Hazelnoten.


Dagelijks worden in onze fabrieken vele miljoenen tabletten tedere Milka Alpenmelkchocolade geproduceerd. Om ervoor te zorgen dat elke Milka tablet even goed smaakt, wordt de chocolade volgens een uniform recept en in een nauwkeurig gecontroleerd proces geproduceerd. Verschillende stappen in het productieproces moeten nauwkeurig worden gevolgd: zo worden bijvoorbeeld de ingrediënten die zijn afgeleid van melk, magere melkpoeder, zoete weipoeder en boterolie afzonderlijk toegevoegd om de verwerking beter te beheersen.

Erin zit wat erop staat

Het exacte recept- en productieproces dat onze Milka Alpenmelkchocolade zo onweerstaanbaar zacht maakt, is een geheim dat generaties lang bewaard blijft. Toch geven we op elke verpakking precies aan wat erin zit - dit geldt voor alle ingrediënten en de meest voorkomende allergenen. Omdat we weten dat sommige mensen met allergieën zelfs reageren op sporen van producten die zo klein zijn dat ze niet met conventionele methoden kunnen worden herkend. Daarom staat er op elke verpakking een gedetailleerde ingrediëntenlijst.

Volg ons op social media en je
zult zien hoe onze fans van Milka genieten!